objavljeno

Prilika za posao u Evropskoj kući u Podgorici: Tražimo Public Space Manager-a Evropske kuće

Stručnjak će biti odgovoran za smooth planning, organizaciju i vođenje svih dnevnih aktivnosti Evropske kuće u Podgorici. On/ona će biti prisutni tokom radnog vremena Evropske kuće (09:00-17:00 sati).

Radne aktivnosti Public Space Manager  će sprovoditi u saradnji sa Team Leader-om i Campaign and Event manager-om, on/ona će razvijati servise Evropske kuće za određene ciljne grupe, proaktivno organizovati grupne posjete Evropskoj kući i Delegaciji, razgovarati sa njima i pozivati govornike, organizovaće događaje u prostorijama Evropske kuće i obavljaće druge korisničke usluge.

On/ona će biti odgovoran/a za to da Evropska kuća bude zanimljivo, gostprimljivo i živo mjesto, privlačeći zanimljive izložbe, događaje, govornike, goste. On/ona će ponuditi mogućnosti drugim projektima podržanim od strane EU, kao i trećim stranama da budu domaćini događaja u Evropskoj kući.

Pored toga, on/ona će upravljati bibliotečkom zbirkom, zalihama publikacija i distribucijom, te organizovati prezentacije novih publikacija. On/ona će se pobrinuti da police i sve prostorije budu operativni i u dobrom stanju. On/ona će predložiti izbor EU promo materijala i upravljati njihovom distribucijom. Očekuje se da će moderirati neke javne događaje u Evropskoj kući i upravljati kalendarom Evropske kuće.

Kvalifikacije i vještine

  • Diploma osnovnih studija – gdje je univerzitetska diploma dodijeljena nakon završetka tri ili više godina studija na univerzitetu ili u ekvivalentnoj instituciji, ili alternativno minimalno 3 godine opšteg profesionalnog iskustva u medijima/komunikacijama/upravljanju događajima/korisničkim uslugama/administraciji/akademiji/civilnom društvu/biznisu ili slično, uz godine iskustva potrebne u “opštem profesionalnom iskustvu”.
  • Odlično poznavanje engleskog i crnogorskog jezika;
  • Dobro poznavanje EU, njenih politika i procesa evropskih integracija.
  • Orijentisanost na kupca, prijateljska raspoloženost, gostoljubivost uz odlične organizacione sposobnosti.
  • Minimalno 5 godina relevantnog profesionalnog iskustva u medijima/komunikacijama/upravljanju događajima/korisničkim uslugama/administraciji/akademiji/civilnom društvu/biznisu ili slično.

Specifično profesionalno iskustvo

  • Minimalno 1, poželjno 2 godine relevantnog profesionalnog iskustva u korisničkom servisu i direktnom kontaktu sa javnošću;
  • Dokazano iskustvo u organizaciji događaja.
  • Iskustvo u moderiranju događaja o EU će se smatrati prednošću.
  • Iskustvo u predavanju će se smatrati prednošću.

 

Rok za slanje CV-a: 31. mart 2024. na info@evropskakuca.me

Samo kandidati koji budu ušli u uži izbor će biti pozvani na intervju.