POKRENIMO ČISTU ENERGIJU
Crna Gora i EU dijele odgovornost za zajedničku budućnost, budućnost koja mora uključivati stratešku viziju razvoja zemlje u pogledu čiste energije i klime. Za zdraviju i zeleniju budućnost... Pokrenimo čistu energiju!!!
Pročitaj više
Naše prijateljstvo je uspješna priča
Uz pomoć Evropske unije građani Crne Gore pišu svoju uspješnu priču.
Pročitajte više
ČETVRTAK U EVROPSKOJ KUĆI
„Četvrtak u Evropskoj kući“ ili skraćeno ČEK naziv je naše nove aktivnosti, u okviru koje ćemo svakog drugog četvrtka organizovati zanimljive događaje.
Pročitajte više
Koncert bez struje
Shvatajući da je muzika najbolja razglednica naroda, Evropska kuća je osmislila svoju novu aktivnost „Koncert bez struje“ u okviru koje se upoznajemo sa muzikom zemalja članica Evropske unije.
Pročitaj više
EU projekti
Kroz stotine projekata koje sprovodi zajedno sa državnim i lokalnim vlastima, nevladinim sektorom, privrednicima i građanima, Evropska unija prethodnih 15 godina u Crnoj Gori pravi suštinsku promjenu.
Pročitajte više
Evropska godina vještina
Inspiriši se, uključi se, obuči se.
Pročitaj više
Previous
Next

Poslednje vijesti

Kalendar događaja

eu projekti

eu projects sekcija

Evropska unija je najveći donator i investitor u Crnoj Gori. Od 2007. godine uložila je preko 610 miliona eura bespovratne pomoći, kako bi život crnogorskih građana učinila boljim. Kroz stotine projekata koje sprovodi zajedno sa državnim i lokalnim vlastima, nevladinim sektorom, privrednicima i građanima, Evropska unija prethodnih 15 godina u Crnoj Gori pravi suštinsku promjenu.

Sektori

Projekti

Uspješne priče

sahovic naslovna