ČEK – ČETVRTAK U EVROPSKOJ KUĆI
Ove jeseni nastavljamo da „čekiramo“ teme koje vas zanimaju, ali na malo drugačiji način. „Četvrtak u Evropskoj kući“ ili skraćeno ČEK naziv je naše nove aktivnosti, u okviru koje ćemo svakog drugog četvrtka organizovati zanimljive događaje, poput radionica, predavanja, panel diskusija, izložbi, promocija knjiga i sl.
Pročitajte više
EU projekti: Naše prijateljstvo je uspješna priča.
Saznajte na koji način Evropska unija pomaže Crnoj Gori na njenom putu ka članstvu, kroz jasan i praktičan pregled preko 100 EU projekata u 14 različitih oblasti.
Pročitajte više
Primjeri ženstva i junaštva
Naša nova kampanja „Primjeri ženstva i junaštva“, koju smo posvetili istaknutim ženama iz crnogorske i EU istorije, zvanično je počela istoimenom panel diskusijom, u Centru za kulturu Ribnica.
Pročitajte više
Previous
Next

Poslednje vijesti

Kalendar događaja

eu projekti

eu projects sekcija

Evropska unija je najveći donator i investitor u Crnoj Gori. Od 2007. godine uložila je preko 610 miliona eura bespovratne pomoći, kako bi život crnogorskih građana učinila boljim. Kroz stotine projekata koje sprovodi zajedno sa državnim i lokalnim vlastima, nevladinim sektorom, privrednicima i građanima, Evropska unija prethodnih 15 godina u Crnoj Gori pravi suštinsku promjenu.

Sektori

Projekti

Uspješne priče

„Ja sam prije naučio rezati loze, nego čitati“
DJI_0637-1536x864